Diagnostic Complet


Ai ajuns exact unde trebuia. Medical33 este clinica unde medici din peste 10 specialități îți pot oferi un diagnostic complet.

Concret, atunci când e nevoie, adunăm pentru fiecare caz în parte o echipă de specialiști care își aduc contribuția la diagnosticul și tratamentul tău. Pentru că ne pasă!

Pentru că am fost și noi pacienți și știm cum e să te plimbi de la un doctor la altul, programări peste programări, diagnostice diferite și tratamente care interferează unele cu altele. Știm cum e. Total neplăcut.

Întrebări frecvente

Pot fi consultat și video / e-mail / mesaje prin chat?
Da, la Medical33 avem această opțiune de telemedicină. Ia legătura cu personlaul de la recepție pentru a stabili o programare online.
Poți să ne suni direct la telefon, să ne scrii pe WhatsApp sau să te programezi online.
Consultația poate fi gratuita, cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau prețul poate varia, în funcție de medicul sau terapeutul ales, dar și de tipul de consultație. Pentru a afla prețul consultației dorite ia legătura cu noi.
Care este prețul unei consultații?
Consultația poate fi gratuita, cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau prețul poate varia, in funcție de medicul sau terapeutul ales, dar si de tipul de consultație. Pentru a afla prețul consultației dorite ia legătura cu noi.
Cum platesc consultația?
Dacă nu ai bilet de trimitere pentru o consultație gratuită, plata pentru consultul online se va efectua cu cardul, în decursul procesului de programare, sau pentru consultul fizic în cadrul clinicii, cu cardul sau numerar.
Cum funcționează abordarea multidisciplinară? Pot fi văzut de mai multi medici de specialități diferite în cadrul aceleași vizite?
Dacă vii cu bilet de trimitere poți beneficia gratuit de pachetul de consulturi multidisciplinare. Concret, vei fi consultat de mai mulți medici care țin de problema ta medicală, iar ulterior, după o discuție între medicii care te-au văzut, vei primi un diagnostic complet. Practic, dacă spre exemplu te doare capul, te simți trist și ți-a scăzut pofta de mâncare, pentru a afla un diagnostic corect, este nevoie să fii consultat atât de un neurolog și un psihiatru cât și de un endocrinolog. La final, cei trei specialiști vor decide care este de fapt diagnosticul corect și complet. Totul în cadrul clinicii Medical.33
Cum aflu ce specialitate trebuie sa aleg pentru simptomele pe care le-am?
Dacă nu ai luat legătura cu medicul tău de familie și nu ai primit o trimitere pentru un consult gratuit, ia legătura cu noi și te vom îndruma cu răbdare.

Centrul Medical

Cu o singura vizita poți primi un diagnostic complet. Am creat acest concept tocmai pentru a veni in sprijinul tau pentru ca stim cu toții cat este de prețios timpul.

Contact Center

0732 811 326


Răspundem cu plăcere la orice solicitare referitoare la serviciile medicale  oferite.


Contacteaza-ne