Despre Noi

Medical.33 este o clinică multidisciplinară care oferă consultații în principalele specialități medicale astfel încât pacientul să primească un diagnostic complet într-o singură locație.


Centrul Medical

CINE SUNTEM?

Medical33 este un concept nou de diagnostic complet, tratament și suport pentru sănătatea familiei tale.
Pentru că ne pasă de oameni în mod autentic, profesionalismul, pasiunea și responsabilitatea pentru actul medical, empatia și grija față de pacient sunt principalele atribute ale misiunii Medical.33.

 

Medicina modernă se realizează prin abordarea multidisciplinară, pacientul fiind în centrul atenției la Medical.33.
Medical.33 este o clinică multidisciplinară care oferă consultații în principalele specialități medicale astfel încât pacientul să primească un diagnostic complet într-o singură locație.

De ce Medical.33?


Coloana vertebrală umană cuprinde 33 de vertebre, piciorul nostru are 33 de încheieturi, pământul are o paralelă de 33 de grade care se spune că ea constituie o cale a puterii împrejurul globului, un fel de circuit care conectează atât timpul cât și spațiul.

Asemeni paralelei 33 ne propunem și ne angajăm să îți fim sprijinul de care ai nevoie atunci când ești bolnav. Ne dorim să fim conectați cu fiecare pacient în parte. Să desființăm barierele dintre pacient și medic, să încurajăm comunicarea dintre noi și tine, astfel încât actul medical să poată fi oferit așa cum meriți, cu profesionalism, cu responsabilitate, empatie și grijă față de tine.

Pentru că ne pasă cu adevărat.


Diagnostic Complet

INVESTIGATII DECONTABILE

 

Știai că la Medical33 consultațiile sunt gratuite cu bilet de trimitere de la medicul de familie? DA, 100% GRATUITE, adică nu plătești nimic în plus. Fie că vrei doar un consult de specialitate, fie că ai suferit un accident și ai nevoie de recuperare medicală și fizio-kineto terapie.

 


Programare Online

0732 811 326


Räspundem cu plãcere la orice solicitare referitoare la serviciile medicale oferite de specialiștii noștri.


Contacteaza-ne